Inspirasjon

På denne siden vil Persgaard inspirere og informere våre kunder og lesere med artikler relatert til vårt virke.  

Salg hos Persgaard

Persgaard Møbler er kjent for sitt fokus på kvalitet og håndverk. Møblene som fremkommer gjennom produksjonsprosessen bærer med seg essensen av dedikerte håndverkere og materialer av høyeste kvalitet. Det er denne forpliktelsen til overlegen kvalitet som gjør Persgaard Møbler til et førstevalg for de som verdsetter varige og vakre møbler og tekstiler.

LES MER

Persgaard Møbler er Gasellebedrift

LES MER

Innredning for Hallinghytter

Persgaard Møbler innredet i august Hallinghytters nye visningshytte på Nesbyen. Hytta er en arealeffektiv familiehytte med plass til det man trenger. Store vindusflater og smarte løsninger er gjennomgående i hele hytta. Vi takker for oppdraget.

LES MER

Våre tekstiler

Persgaard har en omfattende og innholdsrik kolleksjon av møbeltekstiler.  Her finner du et bredt utvalg innen farger, teksturer og materiale.

LES MER

Eikås Hytters visningshytte

På Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta finner du fler visningshytter med innredning fra Persgaard. Bli med inn til Eikås Hytter å se deres nydelige innredning.

LES MER

Hyttedrømmen på Nesbyen

En av Norges mest spektakulære utsikter finner man på Tverrlia på Nesbyen. Blir med inn i denne familien som valgte Persgaard som leverandør til deres prosjekt.

LES MER

Fjelleilighet på Geilo

Leiligheter på fjellet har blitt veldig populært de siste årene. Bli med inn i denne hyggelige leiligheten på Kikut på Geilo.

LES MER

Beachhouse på Hvaler

Selv om Persgaard er kjent for sin innredning til fjellhytter så kan man helt fint bruke de samme møblene også til hytter ved sjøen. Ved å velge lysere tekstiler og innslag av striper og maritime fargetoner så blir det hele utrolig lekkert.

LES MER

Vår møbelproduksjon

Persgaard produserer sine møbler på fabrikker med lang og bred kompetanse på møbelproduksjon. Vår hovedfabrikk har drevet møbelproduksjon siden 1963 og har i dag over 110 dedikerte ansatte som fortsatt håndlager hvert enkelt møbel.

LES MER

Samarbeidende hytteleverandører

Persgaard har samarbeid med fler av de største hytteleverandørene i landet. Handler du hytte av disse selskapene kan vi tilby rabatter på møbler og innredning. Du kan også oppleve Persgaards møbler og innredninger i deres visningshytter. Her ser du listen over våre samarbeidende hytteprodusenter:

LES MER