Frakt og levering

Alle produkter du handler hos Persgaard kan hentes på vårt lager på Skytta eller leveres direkte til din bolig eller hytte. Ønsker du å få varene levert vil vi regne ut kostnaden på dette og gi deg et skriftlig tilbud i forkant. Persgaard bruker kun samarbeidende transportselskap for utkjøring av gods. Pris på levering varierer ut ifra leveringssted, mengde og ønsket service. 

Leveranse av enkeltprodukter
Ved sending av enkeltprodukter benytter vi oss av PostNord eller Bring. Da avtales dette med vår ordre- og logistikkavdeling i forkant. Du vil få oppgitt pris på forsendelsen i forkant av utsending.

Pluss Leveranse
En Pluss Leveranse sendes med varebil opp til lastekapasitet på 20 m3. Ved ankomst vil sendingen bli nøye gjennomgått for eventuelle transportskader. Alt gods er forsikret hele veien frem til det står plassert i boligen eller hytta. Der etter vil varene bli båret inn og møblene plasseres i de anviste rommene for deretter å bli avemballert og montert. Tepper rulles ut og finjusteres før møblene settes på plass. Våre transportører bærer også gods opp etasjer og inn på hemser om dette er ønskelig. Vi henger ikke opp eller kobler til lamper da dette må gjøres av autorisert elektriker. Når alt av møbler og interiør er satt på plass vil vi rydde og sortere all returemballasje som vi tar med til gjenvinning. 

Inkludert i Pluss Leveranse
1) Transport opp til 500 km t/r
2) Innbæring til anvist rom
3) Avemballering og montering
4) Utplassering av møbler og interiør
5) Opprydding og klargjøring
6) Fjerning av all returemballasje

Ta kontakt for et tilbud på Pluss Leveranse til din bolig eller hytte.