Om oss

Persgaard Møbler AS er produsent og totalleverandør av moderne innredning til hytter og fritidsboliger. Vi produserer og leverer alt av kvalitetsmøbler og interiør til alle hyttas rom, samt hjelper til med innredningstips. I vårt showroom og butikk har vi en mengde møbler og produkter utstilt i miljøer, slik at du som kunde kan få inspirasjon til å finne et uttrykk som passer både din stil og budsjett.

 

Spar tid, penger og miljø – handle alt på ett sted

I prosessen frem til ferdig hytte er det mange valg du som kunde skal ta stilling til. Hvor skal hytta ligge? Hvilken hytteprodusent skal dere bruke? Plassering av bygget på tomten? Farger og tilvalg. Alt for å få den perfekte hytta som familien drømmer om

I denne jungelen av valg og muligheter synes nok mange at det vil være praktisk å handle alt av møbler og interiør på ett sted.

Hos Persgaard får du nettopp dette. Sofa, spisestue, stoler, senger, skap og alt av interiørartikler, fraktet hele veien opp og frem til hytta – om ønskelig.

Hos Persgaard får du hjelp av mennesker med bred og lang erfaring fra både interiør- og hyttebransjen. Vi bistår våre kunder med å innrede drømmen – fra første møte, til ferdig hytte.

Hvorfor handle hos oss

Kunnskap

Hos Persgaard får du hjelp av mennesker med lang og bred erfaring fra både interiør- og hyttebransjen.

Kvalitet

Hos Persgaard får du møbler i kvaliteter som ved riktig bruk vil vare i generasjoner.

Service

Vårt mål hos Persgaard er at du som kunde skal oppleve møbelbransjens beste service.

Vår møbelproduksjon

Persgaard produserer sine møbler på fabrikker med lang og bred kompetanse på møbelproduksjon. Vår hovedfabrikk har drevet møbelproduksjon siden 1963 og har i dag over 110 dedikerte ansatte som fortsatt håndlager hvert enkelt møbel. 

Vårt showroom

Besøk Persgaard Møbler på Gjelleråsen, rett utenfor Oslo. Her har vi over 500 kvm butikk og showroom med vår kolleksjon av møbler og interiører.

 

Nøkkelpersoner

Lill-Ann Sunnvoll

Salgs- og interiørkonsulent
+47 415 40 199
las@persgaard.no

Vidar Transeth

Ordre- og logistikkansvarlig
+47 461 89 876
vt@persgaard.no

Bjørn Kaarud

Daglig leder
+47 926 59 066
bk@persgaard.no