Interiørveiledning

Etter fler hundre prosjekter har Persgaard god kjennskap til trender i bolig- og hyttemarkedet. Vi bistår gjerne med å skape din hyttedrøm

TRENGER DU BISTAND?

VI HJELPER DEG MED INNREDNINGEN

Det kan være vanskelig og overveldende for deg som kunde når du skal i gang med å innrede et helt bygg. Da kan det være godt å få bistand fra våre interiørkonsulenter, enten helt eller delvis til ditt prosjekt. Vi er opptatt av å finne de beste løsningene for deg og din familie, både med hensyn på funksjonalitet, stil og økonomiske rammer.

Slik jobber vi
Våre veiledningstimer foregår på vårt showroom, hvor vi i lag går igjennom plantegninger og lager en overordnet plan på møbler, interiør, belysning og tekstiler til boligens forskjellige rom. Det kan være behov for opp til flere møter for å komme frem til det endelige og detaljerte resultatet du har drømt om.

Få det fint og spar penger
Gjennom våre erfaringer og vår kjennskap til markedet kan du spare deg selv for store kostnader og mange arbeidstimer. Hos Persgaard kan du innrede og handle møbler og interiør til alle rom på ett sted, og få det levert i én leveranse. Slik sparer du tid og penger samtidig som prosjektet blir optimalt.

Vi bistår med

  • Farge- og materialvalg på innredningen
  • Møbleringsplan
  • Belysningsplan
  • Ser til at ingen møbler blir for store eller små for rommet
  • Sette opp et tilbud basert på valgte produkter

Hjemmebesøk
Det kan i noen tilfeller også være behov for hjemmebesøk av våre interiørkonsulenter. I slike tilfeller vil vi ta med tekstilprøver og annet som trengs for å avholde et slikt møte utenfor vårt showroom.

Pris
Vår interiørveiledning er kostnadsfritt ved kjøp av møbelpakke fra Persgaard Møbler. Skulle du ønske denne tjenesten, men benytte deg av en annen leverandør vil medgått tid bli fakturert i ettertid.

«Hver kunde jeg hjelper, og hvert prosjekt vi innreder er forskjellig. Vårt store utvalg av tekstiler og interiør gjør at alle hytteinnredninger blir unike.»


Lill-Ann Sunnvoll

Interiørkonsulent

Reserver tid

Bruk kontaktskjemaet om du ønsker mer informasjon om vår interiørveiledning eller booke møtetid.