For utbyggere

Som utbygger kan du få alle dine prosjekter ferdig innredet av våre dyktige interiørkonsulenter, til en markedsmessig god pris. Persgaard Møbler leverer alt av innredning; fra sofaer og spisestuer, ned til pynt og pledd.

Hyttelivet er noe som ligger dypt forankret i den norske folkesjelen. Det finnes i dag ca 450.000 fritidsboliger i Norge, og det bygges stadig mellom 7000 og 8000 nye hvert år. Som leverandør eller utbygger av fritidseiendom er det viktig å skille seg fra mengden, og gi hyttekjøperen det lille ekstra.

Trender forandrer seg i alle bransjer, også i hyttebransjen. Kjøperne har bedre tilgang på inspirasjon, og mange har en klar plan på hvordan boligen eller hytta skal fremstå, gjerne lenge før første spadetak settes på tomten. 

Selg hytta eller leiligheten ferdig møblert
En voksende trend er at kjøperne ønsker en raskere prosess ved anskaffelse av ny fritidsbolig. Feltutbygging og salg av innflytningsklare hytter har eksplodert de siste årene. Mange ønsker ikke å vente opp mot ett helt år på at hytta skal stå ferdig, de vil inn til avslapping og peiskos så fort som mulig. Dette har mange av hytteprodusentene og utbyggerne skjønt, og det bygges i dag mange fler innflytningsklare hytter og leiligheter, enn tidligere. Mange av disse selges også ferdig møblert, slik at kunden kan flytte rett inn og slipper den tidkrevende prosessen med å innrede et fullt bygg.

Hva kan Pergaard bidra med?
Som utbygger kan du få alle dine prosjekter ferdig innredet av våre dyktige interiørkonsulenter, til en markedsmessig god pris. Persgaard Møbler leverer alt av innredning; fra sofaer og spisestuer, ned til pynt og pledd. Satt sammen i tidsriktige farger, stoffer og kvaliteter. Kjørt opp, og båret inn på hytta om ønskelig. Slik vil salgsobjektet fremstå mer attraktivt i markedet og du som utbygger kan også tjene gode penger på videresalg av innredningen.

Ønsker du mer info?

Kontakt oss gjerne så kan vi se hva Persgaard kan bistå med i ditt neste prosjekt.